スコッチ
image/comment@official
This session IPA was created with the Centennial hop, hence the name Heaven Cent. A perfectly balanced IPA with beautiful fruity aromas and a citrus tang. All thanks to the heavenly flair of our master brewers.
Brewer’s Notes: For Heaven Cent, Centennial hops were used (which inspired the beer name) for aroma to give light floral notes with some citrus and also Eureka hops to add a tropical fruit juiciness. For bitterness we chose Magnum and Waimea hops which gives a crisp, clean bitterness and a pleasing lasting finish. To learn more about the beer and the brewer behind the beer, please read our Heaven Cent blog.
Google翻訳さんにかける
ブリューワーズノート:ヘブンセントでは、センテニアルホップ(ビールの名前にインスピレーションを得た)を使用して、柑橘系の軽いフローラルノートを与え、ユーレカホップを使用してトロピカルフルーツのジューシーさを加えました。苦味にはマグナムホップとワイメアホップを選びました。これにより、パリッとしたクリーンな苦味と心地よい持続性のある仕上がりが得られます。ビールとビールの裏にある醸造所の詳細については、HeavenCentブログをご覧ください
要するに、パリッとしたクリーンな苦味と心地よい持続性
かんそう
セッションIPAらしい、軽さと飲みやすさ、適度な苦味。
フルーティさは??
IPAならではの松脂感はあり。
後味は結構苦味が残る感じ(それはそれでおいしい)
そのおかげで飲み始めより飲み終わった後に、飲んだーって感じがする(飲みごたえ感じる)
ラベル表に書いてあるのcrafted 1983と誕生年一緒で親近感